Arjan Dokelaar welkom bij GroenLinks

Wij hadden al een tijdje niets meer vernomen van Arjan Dokelaar (een van de grootste hondelulle die wij kennen), die, zoals u weet, van zo ongeveer alle fora in Nederland afgeschopt is, maar zojuist kwamen wij hem weer tegen: de dwaas teistert nu het forum van GroenLinks, alwaar hij al sinds 15 november 2008 geregistreerd blijkt te zijn. Inmiddels heeft hij al 148 bijdragen geleverd, blijkt.

Wij hebben er heel even aan gedacht om de beheerder van het forum te waarschuwen, maar toen bedachten wij dat wij niet alleen een pleurishekel aan GroenLinks en hun slechtbezochte forumpje hadden, maar er bovendien, nadat wij er de laatste keer afgeknald waren door hun zielige moddereter, niet eens meer waren opgegaan, zodat ze vermoedelijk ook niet beseffen dat wij toch gewoon probleemloos meelezen (daar ga je met je ip-ban, sukkel) en dat wij het wel grappig vinden als jodokus dokelaar het GroenLinksforum tot het zijne maakt.

Dus, Dokelaar: doe je best. Aangezien het op het forum van GroenLinks barst van de psychiatrische patiƫnten, heb je daar je doelgroep te pakken. En Stalinonazi Hans in het Huis heeft daar ook heel lang zijn gang kunnen gaan, dus je bevindt je in goed gezelschap, zoals dat zo mooi heet, en voorlopig heb je nix te vrezen.
linkselente

17-09-2009 1.46 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Hondelulle

Er heeft iemand gereageerd op “Arjan Dokelaar welkom bij GroenLinks”

  1. […] helemaal niet erg vinden. Tot ons grote genoegen kunnen wij u mededelen dat Arjan Dokelaar bezig is het forum over te nemen, met als gevolg dat er binnenkort helemaal niemand nog de moeite zal nemen er te posten of het […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties