Yvonne van Hertum is ontzettend pissig

Yvonne van Hertum is ontzettend pissig, zo zegt zij in het stukje ‘Soort zoekt soort‘. Nu is dat mens volgens ons sowieso altijd nijdig, dus wat dat betreft is er niets nieuws onder de zon, maar als ze zelf merkt dat ze nog kwader is dan anders, moet er echt iets aan de hand zijn. Welnu: ze heeft aanstoot genomen (ja, ze zal ook eens geen aanstoot nemen) aan een reactie bij ‘Wederopstanding van De Vrienden Van Matt‘. Die reactie was van ene Leon en luidde:

Dennis; wat er in Papendrecht gebeurd is, is inderdaad een schanddaad van nationale proporties.
Ik kan, mag en wil geen namen noemen, maar ik heb van de mensen van Stopkinderhex doorgekregen dat er contacten zijn in die wijk in Papendrecht. Deze (onpartijdige) contacten beweren bij hoog en bij laag dat de zogenaamde `stalking` nooit plaats gevonden heeft. Dat het gezin (de ouders van de misbruiker) op het punt van complete instorting staat door al het gebeuren. Een bejaard echtpaar dat al genoeg ongevraagde ellende over zich heen gekregen heeft. Ik vraag jou dan ook vriendelijk om het woord `pedopappa` niet meer in deze context te gebruiken. Je kunt geen kinderen verantwoordelijk stellen voor de daden van hun ouders, net zomin als je ouders verantwoordelijk kunt stellen voor de daden van hun (volwassen) kinderen.

Wat Christa ervaren heeft, hebben veel ex-medewerkers en criticasters van yvonne van hertum ook ervaren. Dat er over de rug van hun kinderen getracht wordt pressie uit te voeren, mensen monddood te maken. Zie zelf hoe smerig yvonne van hertum en haar kliekje zich afzetten tegen Esther (een criticaster) en hierbij haar kinderen gebruiken, of zeg maar misbruiken.

IkZeiDeGek verwoord het goed in zijn response.
Ik quote:
`Dit heeft niets te maken met “verdedigen van pedofielen”, zoals van Hertum altijd beweerd. Maar alles te maken met het beschermen van onschuldigen.`
Einde quote.
Maar ja; uit kritiek op yvonne van hertum (de naam klinkt nog steeds als een rochel in mijn keel) en automatisch ben je dan een `pedovriend` of `vriendin`, bescherm je pedofielen en hun gedachtengoed, keur je kindermisbruik goed. Ongeacht wie je bent, overlever of niet.

Wij snappen best dat mevrouw van Hertum, die het allemaal zo goed bedoelt, hier niet vrolijk van wordt. Om haar wat op te vrolijken doen we er een paar dansende giraffen bij.

17-09-2009 11.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Loggers gelogd, Yvonne van Hertum

Er zijn 7 reacties op “Yvonne van Hertum is ontzettend pissig”

 1. Ook toevallig, ook wij hadden voor deze bijzondere gebeurtenis de giraffes van stal gehaald !

  http://www.dutchpredators.info/2009/09/waar-yvonne-van-hertum-zich-ontzettend-pissig-over-maakt/

 2. Leon says:

  Muhahahahaha ! Tsjonge, jonge zeg !
  Ben ik nu `het lul` of niet ?
  Wat een onzin verkondigd van hertum weer ! Lasterlijke onzin, strafbaar gesteld in de Wet.
  Screenshotje gemaakt, dat kan weer bij `de verzameling`. Tsja; ik moet toch wat als ze dat Kort Geding tegen me begint ! (Dat duurt wel erg lang zeg, schop die advocaat van je eens onder zijn of haar donder, ik wacht nu al vanaf maart !)

  Maar goed; van hertum bewijs eens al die laster, die leugens, die je verspreidt !
  Ontslagen vanwege ongewenste intimiteiten op de werkvloer zeg je ? Hoe kan het dan zijn dat ik toch een gouden handdruk gekregen heb ? Dat kan niet hè ? Dat is dus duidelijk leugen 1 !
  Over welke advocaat in Maastricht heb je het ? Je weet wel, die mij `gepakt` zou hebben. Zowel advocaat als ondergetekende zouden dit wel willen weten. Normaal schroom jij ook niet om dit soort gegevens te publiceren; waarom nu wel ? Leugen 2 dus !
  Waar leest van hertum dat ik contact heb met buren ? Ik spreek over bewijs en informatie welke ik van derden (de kinderhexen) heb ontvangen. Ik spreek dan over `onpartijdige contacten`; geen woord over buren; dat maakt yvonne van hertum er van. Leugen 3 alweer !
  Waar staat dat ik Astrid niet geloof ? Nergens hè ? Dat verzin je er maar ter plekke bij, of niet van hertum ? Leugen 4 !

  Wat is er aan de hand dat je zo een aanstoot neemt aan die comment ? Dat Dennis eindelijk inziet hoe fout jij bezig bent met je leugens en bedrog ? Ik ben blij toe dat hij dat inziet, die man zijn hart zit op de goede plaats; slechts zijn `gezond verstand` had `wat moeite` bij te benen. Dat is nu gelukkig gebeurd.
  @Dennis (mocht hij hier lezen); mijn respect kerel, je hebt jezelf goed verwoord bij dutchpredators.info (Stop Kindersex. Ik herkende veel van hetgeen jij zei in wat ik van andere ex-medewerkers van yvonne van hertum heb mogen horen. Vaak betrof het hier overlevers van misbruik, dan is de impact van zo een ervaring vele malen groter.

  Owh ! En dan nog dit:

  Kruip jij eens als de sodemieter terug onder je steen het liefst naast Schaap, want soort zoekt soort is het niet?

  Punt een is dit belediging, punt twee laster en punt drie een doodsbedreiging aan mijn adres; capice ?

 3. dennis says:

  het heeft de keizerin van de pedofiele onderwereld inderdaad niet kunnen behagen dat steeds meer simpele onderdanen haar wereldje van list, bedrog, opruiing en haatzaaien doorkrijgen, ik zat teveel naar onze Keizerin te luisteren, ze kwam zo overtuigend over, ik zat teveel op haar sites als sks, vonnes blog en dutch predators te lezen en commentaar te leveren op haar beweringen, toen ik merkte dat ze geen enkel weerwoord kon verdragen en zelfs kinderen die het met leeftijdsgenootjes deden aan het veroordelen was ging voor mij een wereld open: ze houdt helemaal niet van kinderen, alleen van zichzelf, zij was de ware volksheld die nederland wel eens ging vrijwaren van alle onheil, wat zij uitspookt heeft een averechts effect, de haat en moordzucht zijn alleen maar toegenomen.
  maar goed, heb een hele vrije dag genomen om eens het een en ander te ondernemen.

 4. Zizi says:

  Yvonne heeft slecht 3 vrienden t.w. : I, me and myself.

 5. dennis says:

  heb het stukkie gelezen, soort zoekt soort, de torpedojager zegt er zelf bij te zijn geweest in papendrecht, ik ook, maar geen enkele inwoner wist eigelijk dat die papa van de dader stalkte, ook de televisie heeft enkele inwoners geintervieuwt, die vonden juist dat die vader er niets aan kon doen, kijk dat stukje nog maar eens terug op you tube onder: actie papendrecht, ook de burgemeester, hoofd van de politie wist echt van niks,
  maar ja, de politie heb ik eigelijk na jaren van vechten tegen leugens en laksheid eigelijk ook een beetje mijn zakken van vol hoor.
  maar goed, de eigelijke personen, het slachtoffertje zijn moeder, die wensten niets te zeggen, ze moesten rust hebben werd er gezegt, dus eigelijk heb ik er nooit bewijzen van gehoord en gezien dat we voor een goede zaak vochten, alleen maar mensen gezien en gehoord die van niets wisten in heel Pedodrecht zoals onze Grote Leidster Papendrecht noemde.
  en om dan diep in de nacht koe kloeks clennetje te gaan spelen vind ik een beetje bezopen, die avond en nacht lag ook de sks stil, het leek net alsof “ad struyk” ook kkc eetje aan het spelen was. vreemd, maar ik denk er het mijne van. en jullie?

 6. Simpel says:

  Welkom bij de club, Dennis.
  Je hebt goed je hersens gebruikt en de spelletjes en leugens van Y doorzien.
  We kunnen nog wel enige versterking gebruiken, want in de 6 jaar dat ik tegen haar ageer met de anderen van het eerste uur, hebben we haar nog steeds niet tot rede of tot de cel kunnen brengen.
  Maar de wijze aanhouders zullen het altijd winnen van dat domme vrouwtje, wier graf zij zelf steeds dieper aan het graven is.

 7. dennis says:

  nu is chrisje holsken weer na-apertje aan het spelen, belgie wilde graag dat hij stopte, welnu, dat doet hij dan ook, maar een broer van ene mark hartman, michel smith die gaat het nu regelen vanuit de USA, daar kan belgie niet komen, das wat te ver voor ze. dus kan chrisje het mooi vanuit nederland een beetje regelen wat er op komt en de belgen maar denken dat een echte amerikaan dat allemaal doet, ik zal obama eens langs sturen bij michel smith, ons prinsenkoppeltje was ook welkom.
  chrisje had nog iemand uitgenodigd op zijn websites om een bakkie te komen drinken, van die dreutel wist chris dat hij toch niet komt, vond het zonde van chris als hij die koffie moet wegpleuren, ik zou het leuk vinden schreef ik op zijn sites om een bakkie leut te komen doen en eens een fijn gesprek te hebben over de huidige problemen die in de lage landen veroorzaakt worden door enkele moraal ridders die het met oud nieuws veiliger hopen te maken, allez, niets op gehoord tot nu toe. jammer.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties