Yvonne van Hertum kan het maar niet laten

Zoals u zich misschien kunt herinneren, heeft de zelfbenoemde ‘pedojaagster‘ Yvonne van Hertum enige tijd geleden geprobeerd ruzie te krijgen met onze voormalige vaste columnist, thans losse onderzoeksjournalist. Hoewel deze meneer de vleesgeworden zelfbeheersing is, is het haar toch gelukt hem kwaad te krijgen. Uiteindelijk heeft dat er toe geleid dat hij zelfs aangifte gedaan heeft:

[…] en daarom ben ik vandaag opnieuw naar de politie geweest, alwaar ik een pak papier heb afgeleverd, bestaande uit de uitgeprinte emailwisseling met Yvonne van Hertum, Ad Struyk, Redactie Stopkindersex.com en Mark Hartman. Helaas heeft zoiets voor de politie geen prioriteit, met als gevolg dat het nog wel een poosje kan duren voor er iets met mijn aangifte gebeurt, indien ├╝berhaupt.

Enige tijd daarna zijn de negatieve stukjes aan zijn adres in stilte van stopkindersex.com verwijderd en naar wij vernomen hebben, is hij ook niet meer lastig gevallen per email. Tot zo ver is er dus nog niets aan de hand. Sterker nog: wij dachten al dat hij zich vergist had met zijn stelling dat het gelazer waarschijnlijk nog niet afgelopen was.

Tot vandaag. Wat lezen wij namelijk in ‘Had me echt verheugd op deze koffie visite‘? Onder andere het volgende:

En ik moet uitkijken want er leest ook een andere klootzak mee die hard wegrende toen ik een foto van hem wilde maken, maar op de opnames die het team van Micha Kat maakte in Utrecht tijdens de Joris Demmink demonstratie staat zowaar een goed beeld van hem, waar ik uiteraard een screen van gekregen heb *evil smile*

Dit gaan wij even nader bekijken. “En ik moet uitkijken want er leest ook een andere klootzak mee”. Als je dat dan weet, waarom kijk je dan niet uit, zo vragen wij ons af. Ga die “andere klootzak” dan niet een beetje zitten jennen, zouden wij zeggen, zoals wij overigens in een ander geval al gesuggereerd hebben ook.

En dan: “die hard wegrende toen ik een foto van hem wilde maken”. Mevrouw van Hertum doelt hiermede op het kostelijke incident op de Stadhuisbrug alwaar zij zo opvallend probeerde stiekem een foto van de man te maken dat hij ruim de tijd had om zich om te draaien en weg te wandelen. Dat zij dat beschouwt als hard wegrennen wordt volgens onze losse onderzoeksjournalist vermoedelijk veroorzaakt doordat zij hem als gevolg van haar eigen onduidelijke motoriek en buitengewoon slechte conditie zelfs in zijn wandeltempo niet kon bijhouden. Hijzelf beschreef het zo:

Hoe het ook zij, ik ben weggegaan op het moment dat ik mevrouw van Hertum aanstalten zag maken een foto van mij te nemen, want daar had ik geen enkele behoefte aan en mevrouw van Hertum lijkt mij niet iemand die positief reageert op het vriendelijke verzoek iemand niet te fotograferen.

Vervolgens zegt mevrouw van Hertum: “maar op de opnames die het team van Micha Kat maakte in Utrecht tijdens de Joris Demmink demonstratie staat zowaar een goed beeld van hem, waar ik uiteraard een screen van gekregen heb”. Ja, en? Volgens onze losse onderzoeksjournalist heeft mevrouw van Hertum dat al eerder beweerd, met als gevolg dat die mededeling toen ook meegegaan is in de aangifte, aangezien onze man de sterke indruk had dat genoemde bewering bedoeld was als soort van dreigement en in dier voege geheel paste onder de kop ‘bedreiging’. “Voor je het weet sta je met je kop en je NAW-gegevens op een van de lastersites van van Hertum, en dat moet je niet echt willen, volgens mij”, aldus onze man.

Dat mevrouw van Hertum meent te moeten laten weten dat zij bij het inkloppen van dit textje een “*evil smile*” vertoonde, vinden wij wat overbodig: alles aan dat mens is kwaadaardig, dus waarom zou datgene wat zij voor een glimlach wil laten doorgaan dan plotseling een uitzondering vormen?

Maar goed, doordat mevrouw van Hertum het nodig vond onze losse onderzoeksjournalist uit te schelden, schoot hem plotseling te binnen dat hij nog steeds geen antwoord op zijn vragen had gehad en hij heeft ons verzocht die hier dan nog maar een keertje te herhalen:

Hoe heet de aanstaande penningmeester van uw stichting?
Wanneer gaat u die stichting daadwerkelijk oprichten?
Wat heeft uw cassatiezaak met het uitstellen van de oprichting van bedoelde stichting te maken?

Dat hij ooit antwoord zou krijgen op de vraag wat er op onze webzijde nou precies de “laster en smaad” is waar mevrouw van Hertum aangifte van zou doen, heeft hij inmiddels al lang uit zijn hoofd gezet, dus die vraag stellen we maar niet eens meer. Wij beginnen hier met zijn allen trouwens behoorlijk genoeg te krijgen van dat mens, maar daar staat tegenover dat haar persoonlijke log buitengewoon grappig is (dat moet wel per ongeluk zijn, doch dit terzijde) en daarom laten we haar feed toch nog maar in ons RSS-lezertje staan.

18-09-2009 18.09 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Bezopen, Loggers gelogd, Rechten, Yvonne van Hertum

Er zijn 2 reacties op “Yvonne van Hertum kan het maar niet laten”

  1. Esther says:

    maar je huis kan niet rennen, pas maar op, straks “laat” ze die nog doen

  2. […] met ‘Kuijk kan het niet laten‘. Geen bijster originele kop, aangezien wijzelf al ‘Yvonne van Hertum kan het maar niet laten‘ hadden gepubliceerd en in tegenstelling tot mevrouw van Hertum kan Kuijk het wel degelijk […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties