Vader Rijn College

Wie niets weet kan zich nooit vergissen

‘Vader Rijn College’, zegt dat u iets? De afgelopen jaren heeft deze webzijde een paar keer iets over die school gezegd. Voor zo ver wij in de gauwigheid hebben kunnen nagaan was het laatste stukje over het Vader Rijn College tot nog toe het stukje ‘Vader Rijn College gaat fuseren‘, van de hand van uw en onze captain. Bij dat stukje gaf iemand die zich ‘Doc VRC’ (Docent Vader Rijn College?) noemde een reactie, die er na behandeling door uw en onze captain als volgt uitzag:

– Dit deel van de reactie geschrapt, wegens te zielig –

Hou je nu eens met zaken bezig die er echt toe doen.

Hou je nu eens met zaken bezig die er echt toe doen.

* NOOT VAN UW CAPTAIN: Jottem! Een persoonlijke aanval door iemand van het Vader Rijn College. Jammer dat het een lafbek is. Maar ja, dat was het altijd al. Daarom zit hij er ook nog. EINDE NOOT *
Doc VRC – 24 07 09 – 22:01

Uw en onze captain vond dat zijn stukje meer aandacht verdiende dan alleen van de toevallige googelaar, onze beide trouwe lezers en wie er via bijvoorbeeld NUjij.nl op stootte en besloot het voor de aardigheid onder de aandacht te brengen op competentiemanagement.startpagina.nl omdat het Vader Rijn College zijdelings iets te maken leek te hebben met Competentiegericht Onderwijs, of zo. Dat was ergens in juni en hij zei:

Op de voorpagina van deze site wordt aandacht besteed aan het Volkskrantstuk over de fusie van het Vader Rijn College. Laat ik daar nu zelf ook een stukje over gemaakt hebben: ‘Vader Rijn College gaat fuseren‘.

De strekking is dat het Vader Rijn College vooral heel veel leerlingen verliest doordat ouders en leerlingen het een slechte school vinden.

Daar was geen woord aan gelogen. Bijna twee maanden heeft dat stukje daar gestaan en toen reageerde er iemand op. Een anonymus, met:

Beste captain Iglo, […] Ik hoop voor iedereen dat je ermee op zult houden om onzin aan de man te brengen en voor jou persoonlijk dat het z.s.m. weer een beetje beter met je zal gaan.

Daar keek uw en onze captain natuurlijk wel een beetje van op, want hij wist helemaal niet dat het niet goed met hem ging. Vervolgens werden er op 23 en 24 augustus nog een paar reacties geplaatst, met lasterlijke taal en stukjes smaad aan het adres van zowel uw en onze captain als onze losse onderzoeksjournalist. Wij hebben zo’n donkerbruin vermoeden dat al die laffe laster en smaad afkomstig zijn van dezelfde persoon en het zou zelfs zo kunnen zijn dat dat ook ‘Doc VRC’ is. Dat zou wel in het beeld passen.

Onze losse onderzoeksjournalist, u weet wel, die man die niet gauw kwaad is, is zo vrij geweest het stukje en de reacties te laten verwijderen, want als je probeert door aantasting van zijn eer en goede naam aan zijn broodwinning of portemonnaie te komen, ben je bij hem mooi aan het verkeerde adres.

19-09-2009 1.33 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Bezopen, NUjij.nl, Onderwijs

Er heeft iemand gereageerd op “Vader Rijn College”

 1. N... says:

  Haha dit is zo grappig,kijk deze site slaat nergens op deze site wilt vaderrijn zelf zwart maken zien jullie dat niet?
  Maar oke ik zit op Vaerrijn het is een perfecte school vor vmbo leerlingen,geen enkele school is perfect over elke school hebben ze comentaar over vianova is het: Jaa ze sprten elke keer dat is niet goed je moet leren niet sporten.
  over Gregorius: Jaa je mag geen hoofddoek ophebben wat een kut school.
  Zo kan ik door gaan dus gewoon negeren die handel laat ze praten kinderachtig gedoe zeggen ze vaderrijn is een slechte school ewa laat ze zeg ja wat jy wilt en klaar laat ze gaan.

  xxx N

  * NOOT VAN STOMMELING JONES: Deze reactie was even in het spemfilter blijven hangen. Geen idee waarom. Als dit echt afkomstig is van een leerling van de noodlijdende school in quaestie, kunnen wij slechts zeggen: met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig. EINDE NOOT *


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties