Arnold Kuijk is een beetje verdrietig

Onze trouwe lezers weten allebei dat opinieleiders.nl een paar maanden geleden de woede bleek te hebben opgewekt van een mevrouw Yvonne van Hertum, die echter niet bereid bleek uit te leggen waarom dan wel. Op zeker moment heeft zij zelfs onze losse onderzoeksjournalist bedreigd en is zij hem per email gaan stalken. Dat was allemaal nog tot daar aan toe, maar toen zij na een aantal lasterlijke en smadelijke stukjes aan zijn adres ook nog zijn emailadres op haar webzijde plaatste, was de maat vol en heeft hij aangifte gedaan. Daarna werd het een tijdje stil, doch helaas: mevrouw van Hertum is op haar persoonlijke blog opnieuw begonnen met het belasteren van onze losse onderzoeksjournalist en die is nu een beetje verdrietig.

Zijn keurige poging om op haar persoonlijke blog te laten weten dat de hele mevrouw van Hertum en haar praktijken hem al lang niet meer interesseren, heeft, zoals wij al verwacht hadden, schipbreuk geleden. Mevrouw van Hertum heeft in het reactieveld bij het stukje ‘Waar maak je je zorgen over drs Kuijk?‘ niet zijn reactie geplaatst, maar wel het volgende textje:

*EDIT*

Yvonne: Als je zoveel tekst hebt om van je af te schrijven schrijf een boek.

Dat schiet niet op, natuurlijk, maar nog bleek de kous niet af: vandaag kwam mevrouw van Hertum met ‘Kuijk kan het niet laten‘. Geen bijster originele kop, aangezien wijzelf al ‘Yvonne van Hertum kan het maar niet laten‘ hadden gepubliceerd en in tegenstelling tot mevrouw van Hertum kan Kuijk het wel degelijk laten. Mevrouw van Hertum besluit haar stukje met:

[…] laat mij met rust. Tot slot, of ik je foto ga plaatsen, dat weet ik nog niet, je geeft me er genoeg aanleiding voor maar tot op heden laat mij de wijste maar zijn.

Dat leek nog even hoopgevend, aangezien Kuijk geen enkele reden had om haar niet met rust te laten, dus wij keken verbaasd op toen er nog geen tien minuten later opnieuw een vervelend stukje verscheen. Arnold Kuijk heeft ons laten weten dat hij niet van plan is zich er kwaad over te maken, maar dat hij wel een beetje verdrietig is, omdat hij tegen beter weten in gehoopt had dat hij van het gelazer af zou zijn, maar nu opnieuw naar de politie moet om zijn aangifte aan te vullen, terwijl hij het al druk genoeg heeft.

20-09-2009 16.03 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Loggers gelogd, Yvonne van Hertum

Er zijn 2 reacties op “Arnold Kuijk is een beetje verdrietig”

  1. De rest van het Voddig berichtje slaan we gemakshalve maar even over, ten eerste omdat het de moeite van het lezen niet waard is, en ten tweede menen wij dat drs. Arnold Kuijk best in staat is om zijn eigen boontjes te doppen.

    Wij hebben de drs. dan vast een beetje op weg geholpen:
    http://www.dutchpredators.info/2009/09/geniale-weerwoord-van-yvonne-van-hertum-aan-drs-arnold-kuijk/

  2. […] ‘ Arnold Kuijk is een beetje verdrietig‘ schreven wij onder andere: “Arnold Kuijk heeft ons laten weten dat hij niet van plan […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties