Grote behoefte aan ip-vanger, maar wat is het?

Een computer of compjoeter

Eergisteren schreven wij ‘De ip-vanger‘. Sindsdien zijn wij vrijwel voortdurend op zoek geweest naar zo’n ding, waarbij onze zoektocht erg bemoeilijkt wordt door het feit dat wij niet weten wat het is. Wij voelen ons een beetje als de domme uitzendkracht die er op zijn eerste dag door een humoristisch ingestelde collega op uitgestuurd wordt om een worstzaag, een plintenladdertje of een papiermagneet te gaan halen en er pas later achterkomt dat hij in de boot genomen is.

Wij blijken trouwens niet de enige die op zoek is. Ook bij Dutchpredators.info wil men er eentje hebben (overigens blijkt men ons daar te verwarren met onze administratieve contactman, maar die fout maken wel meer mensen, dus daar liggen wij niet wakker van). Mocht u er toevallig twee hebben liggen, dan weet u nu aan wie u ze zou kunnen slijten. En wij houden ons natuurlijk ook aanbevolen voor nadere uitleg over de ip-vanger.

23-09-2009 18.59 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Computerij, Taal, Zoektermen

Er zijn 2 reacties op “Grote behoefte aan ip-vanger, maar wat is het?”

  1. […] meer dan een uur geleden zeiden wij graag een ip-vanger zouden willen hebben, ondanks dat wij niet weten wat het is. In een eerder stadium schreven wij: […]

  2. Christa says:

    Echt niet het streepje op de verkeerde plaats staan, dus i.p.v. ip-vanger ipv-anger? (IPV), anger kom ik dan uit ..probeer ook maar wat 8-)

    NCJRS Abstract – National Criminal Justice Reference ServiceAnnotation:

    This study examined whether two risk factors for intimate partner
    violence (IPV), anger control and jealousy, moderated the relationship between ….


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties