Dag kindertjes, ik ga er weer vandoor

Achteraf kun je je natuurlijk afvragen of Swiebertje tegenwoordig nog wel gekund had. Stel je voor, een zwerver met een uitgestreken snoet, die steeds rare dingen doet terwijl hij een vrolijk leven leidt, nooit naar raad luistert en heel populair is bij de kindertjes met wien hij een bijzondere band schijnt te hebben, waarbij hij ook nog brutale grappen uithaalt waarom Bromsnor zich maar kwaad maakt. Voor elke fatsoensrakkerd wat wils, zou je zeggen. Bijna alle ministers zouden hier tegenwoordig wel wat op aan te merken hebben en als Swiebertje ook nog zou roken en drinken, hadden ze allemaal wat te kankeren gehad.

Maar we dwalen af. We wilden eigenlijk alleen maar zeggen dat Yvonne van Hertum en de haren van Stopkindersex.com de haringen en pennen weer eens uit de grond hebben moeten trekken, de tentstokken uit elkaar hebben moeten halen en de tenten op de kamelen hebben moeten laden omdat zij voor de zoveelste keer in hun nomadenbestaan hebben moeten vertrekken. Wij maken ons niet druk over de schuldvraag en zelfs een “quousque tandem” zult u van ons niet horen. Wij wijzen slechts op ‘Stop Kindersex: nergens thuis‘ en vertellen u het nieuwe adres: Stopkinderseks.com. En waarom? De geest van Balthasar wist ons te vertellen dat iemand op deze manier onder een bepaalde verantwoordelijkheid denkt uit te komen, maar geheel begrijpen deden wij die mededeling niet.

Balthasar

Balthasar

25-09-2009 0.13 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Beesten in het nieuws, Bewindslieden, Rechten, Televisie, Webzijden, Yvonne van Hertum

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties