Dit kabinet valt niet: het is op weekendverlof

Stommeling Jones als kamerclown
Iets wat niet staat, kan niet vallen. En dit kabinet is nooit overeind gekomen, dus in dier voege staat het sowieso niet. En als uw vrouw u vraagt "staat dit kabinet bij mijn jurkje", wat zegt u dan? Dan zegt u ook "NEEN". Dit kabinet staat namelijk niet, en het staat nergens bij. Bovendien is het nooit van de grond gekomen, dus het vliegt ook niet en kan het nog een keer niet vallen. Dit kabinet ligt voor Pampus, vanaf het begin, maar wat ligt kan niet vallen, tenzij ergens vanaf, maar dat is een heel ander verhaal en het zit gewoon de rit uit.

Of laat ons het anders zeggen: dit kabinet is als een patiënt die in de trein is gaan zitten, op weekendverlof, maar de dienstregeling niet heeft gelezen of wel heeft gelezen maar niet heeft begrepen. De trein staat het hele weekend op het rangeerterrein en de patiënt blijft rustig zitten, want die denkt dat het zo hoort. 's Maandagsochtends vroeg komt er beweging in de trein. De trein rijdt tot aan het perron en de patiënt denkt "Hé, dit is mijn halte. Laat ik maar uitstappen. Dat was een lange reis."

27-09-2009 7.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Haikus

Er zijn 2 reacties op “Een haiku bij het ontbijt, zondag”

  1. Esther says:

    de zon verbleekt
    slechte daad verdraagt geen licht
    teckel de hond

  2. […] Twitter is niet alleen volstrekt zinloos, het kost nog klauwen vol geld ook. _________________________________________________________________________ […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties