Zoon van de Zon wordt president van Europa als HIJ dat wil

Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Mr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. Dr. J.P. Balkenende, de ALMACHTIGE ZOON VAN DE ZON, heerst niet alleen over Nederland, het heelal en de wereld, maar ook over Europa. Als het HEM in ZIJN ALWETENDE ALMACHT behaagt te doen alsof HIJ een uit de klei getrokken boerenpummel is, een onvolwassen polderkneuter met een voorliefde voor het spelen met autootjes, heeft HIJ daar een goede reden voor, die wij als eenvoudige stervelingen niet hoeven te kennen, want zelfs als wij die reden zouden kennen, zouden wij hem toch niet begrijpen, daar ZIJN wegen ondoorgrondelijk zijn. Dat zal ons leren.

Een bericht als ‘Nieuwe speculaties over EU-kandidatuur Balkenende‘ is dus een bericht waar niemand iets aan heeft. Het bericht begint met:

BRUSSEL – Premier Jan Peter Balkenende wil absoluut de eerste president van de EU worden en zijn kandidatuur wordt naar verwachting gesteund door de Duitse bondskanselier Angela Merkel.

Als HIJ absoluut de eerste president van de EU wil worden, dan wordt HIJ dat. HIJ heeft daar geen steun van ZIJN moeder of van tante Merkel voor nodig. Het bericht eindigt met:

Balkenende noemde onlangs berichten dat hij de EU-topbaan ambieert in de Tweede Kamer nog ”flauwekul”, maar sloot niet categorisch uit dat hij ooit naar Brussel verkast.

Wanneer HIJ naar Brussel gaat en of HIJ president van Europa wordt, bepaalt HIJ en HIJ alleen, net zoals HIJ en HIJ alleen bepaalde dat HIJ met ZIJN op ZIJN HOOFD geplamuurde kapsel naar de musical Hairspray moest om alle cabaretiers, potentiële cabaretiers, cabaretiers in spe en andere grappenmakers wat eenvoudige humor in de schoot te werpen, om de aandacht af te leiden van ZIJN zogenaamde gestuntel bij de algemene beschouwingen. Aangezien HIJ niet stuntelt, moet HIJ ook daar een reden voor gehad hebben, zoals HIJ altijd alles in EIGEN HAND heeft en nooit en te nimmer de regie kwijt is.

De ALMACHTIGE ALWETENDE ZOON VAN DE ZON, ALWETENDE ALMACHTIGE VADER DES VADERLANDS EN HEERSER OVER EUROPA ALS HIJ DAT WIL

De ALMACHTIGE ALWETENDE ZOON VAN DE ZON, VADER DES VADERLANDS EN HEERSER OVER EUROPA ALS HIJ DAT WIL

29-09-2009 16.57 | Door: Wosjem Tsjasov | Categorie: Bewindslieden, Europese politiek

Er heeft iemand gereageerd op “Zoon van de Zon wordt president van Europa als HIJ dat wil”

  1. […] zijn het daar niet mee eens. Er is slechts één authentieke ZOON VAN DE ZON en dat is Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. Prof. […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties