Alzheimer? Paranoïde? Schizofreen? Bespioneer uzelf met Google

De deense vlag

Wij vinden Google eng. Dat zal wel komen doordat wij het hele internet nogal eng vinden, wat weer wordt veroorzaakt doordat iedereen uiteindelijk alles kan achterhalen over iedereen, op voorwaarde dat de een of andere eikel het op internet gezet heeft.

Wat op internet staat, is toegankelijk voor iedereen, daar komt het op neer. Maar goed, voor de geïnteresseerde biedt Google nu, en we hebben geen idee hoe lang al, de gelegenheid zichzelf te bespioneren. Is het niet fantastisch? Neen. Het heet Webgeschiedenis:

“Met Webgeschiedenis kunt u:

  • Uw webactiviteit weergeven en beheren.
    U heeft een geweldige website gezien, maar kunt deze niet meer terugvinden? Vanaf nu kunt u dat wel. Met Webgeschiedenis kunt u zoeken in de volledige tekst van de pagina’s die u heeft bezocht, inclusief Google-zoekopdrachten, webpagina’s, afbeeldingen, video’s en nieuwsartikelen. U kunt tevens op elk gewenst moment uw webactiviteit beheren en items uit uw webgeschiedenis verwijderen.
  • We leveren de zoekresultaten die voor u het meest relevant zijn.
    Webgeschiedenis levert meer gepersonaliseerde zoekresultaten op basis van wat u heeft gezocht met Google en van de sites die u heeft bezocht. Aanvankelijk zal de invloed op uw zoekresultaten niet groot zijn, maar naarmate u Webgeschiedenis langer gebruikt, zullen de zoekresultaten steeds beter worden.
  • Interessante trends in uw webactiviteit ontdekken.
    Welke sites bezoekt u regelmatig? Hoeveel zoekopdrachten heeft u uitgevoerd tussen 10 uur en 14 uur? Webgeschiedenis kan u hier alles over vertellen en over andere interessante trends in uw webactiviteit.

En als webgeschiedenis u dat kan vertellen, kan webgeschiedenis dat ook vertellen aan alle leden van het neostalinistische godsdienstwaanzinnige griezelkabinet van dienst. Het is maar wat je leuk vindt.

30-09-2009 22.58 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Bewindslieden, Godsdienstwaanzin, Juridisch, Terrorisme, Veiligheidsbeleid

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties