Nieuwsbank.nl, de hondelulle van de week

Via de een of andere zoekactie waren wij terechtgekomen op een webzijde die Nieuwsbank.nl heette. In plaats van de door ons gezochte informatie lazen wij:

U hebt een pagina opgevraagd uit het Nieuwsbank persberichtenarchief en u bent geen abonnee. Daarom vragen wij u nu een kleine bijdrage voor het onderhoud van onze persberichtenverzameling. Hieronder ziet u de eerste 100 woorden van het door u opgevraagde persbericht, na betaling kunt u het hele persbericht lezen.

Wij hebben godverdegodver helemaal nix opgevraagd. Wij komen hier godverdomme geheel toevallig terecht in de verwachting wat informatie te vinden en wij hebben totaal geen behoefte aan betaling, te meer daar wij godverdegodverdegloeiendegodverdomme niet eens weten of we iets aan de eventueel beschikbaar komende informatie gaan hebben. Rot godverdomme een eind op zeg. Schooiers. En dan lezen we ook nog:

Koop geen kat in de zak! Lees dit goed:

  • Waarschuwingen: Let op de datum van dit persbericht, het kan verouderd zijn. Let op de lengte: Het volledige bericht is wellicht niet veel langer dan de eerste honderd woorden die u hieronder ziet. Nieuwsbank levert hier alleen bronmateriaal: als u een journalistiek eindproduct verwacht, ligt teleurstelling voor de hand. U betaalt niet voor dit bericht maar voor het gebruik van de Nieuwsbank verzameling; het kan zijn dat dit persbericht elders of later gratis aangeboden wordt.

De rest van de waarschuwingen schenken wij u. Rest ons slechts te zeggen dat de voor de hand liggende teleurstelling daadwerkelijk zijn beslag heeft gekregen en dat wij derhalve Nieuwsbank.nl uitroepen toe hondelulle van de week.

1-10-2009 3.42 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Hondelulle

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties