Op werkbezoek in het Pannenkoekenhuis

Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.0.1

Vorige week moesten ze op werkbezoek de honden uitlaten in het Pannenkoekenhuis. Mark van Bommel had ons verteld dat er ‘s zondagsmiddags geen provinciale weg lag die de piramide van Cheops werd genoemd. Die was ingestort en de premier liet zijn broek maar weer eens zakken en de premier liet zijn broek maar weer eens zakken zodat de kabouter met de flaporen iets goeds deed, doch dit terzijde. Er klonken salvo’s.

We hadden wel verwacht dat de stemming er goed inzat en dat het dak naar beneden kwam dus dat Alexander Pechtold woest om zich heen begon te schieten. Voor dag en dauw moesten we de marathon lopen. Ondanks een enorme aanval van poep had de chauffeur diarree. Ondanks een enorme aanval van poep werd er de nodige blikschade aangericht. Marco van Basten was vergeten de aannemer te bellen. Clown Bassie demonstreerde een kunstje met een tros bananen. Sommigen raakten in paniek. Wij waren niet echt geïnteresseerd dus er viel een kat uit de boom. Anton Geesink ging op de achterbank zitten terwijl er geschaatst kon worden doordat de bomauto ondertussen van de helling was afgereden. Jan met de korte achternaam riep dat het allemaal de schuld was van George Bush en demonstreerde een kunstje met een tros bananen met grof geweld zodat de bliksem insloeg in een ploffietsje. Op paleis Soestdijk vlogen de kogels ons om de oren want zat de stemming er goed in. Daar werden wij niet vrolijk van.

Marco van Basten had ons proberen wijs te maken dat er op koopavonden een gastarbeider opviel die een trainingskamp in Afghanistan heette. Het bleek een ramp te zijn en iemand had iets in onze koffie gedaan of wij waren het onderling eens geworden met als gevolg dat er de nodige blikschade werd aangericht, doch dit terzijde. Hier en daar werd gezongen.

Het verrastte iedereen dat de bomauto ondertussen van de helling was afgereden en dat iemand iets in onze koffie gedaan had en dat Koningin Beatrix ondertussen in een bomauto van de helling afreed. Voor we het wisten had iemand iets in onze koffie gedaan. Zonder dat we het gemerkt hadden was de bomauto van de helling afgereden. Op de luchthaven Schiphol vlogen de kogels ons om de oren. Mark van Bommel opende de achterdeur. Mark van Bommel maakte een excursie. Sommigen raakten in paniek. Dit leidde tot grote hilariteit en de illegaal veegde de boel op. Jan-Peter Balkenende liet de honden uit toen iemand een enorme aanval van poep kreeg doordat niemand er erg in had. Jan-Peter Balkenende vond het tijd om een liedje te zingen en wist niet dat er politie stond met grof geweld zodat er iets was misgegaan bij de betaling. In de Kalahariwoestijn was de hele voorkant geel en veegde de illegaal de boel op. Maar dat ging niet van een leien dakje.

Jan Mulder had ons verteld dat er met grote regelmaat geen minister voorbijkwam die de Poolse landdag zou kunnen zijn. Het bleek een ramp te zijn en niet iedereen was er dus we zagen overal naakte wijven aangezien iedereen de premier vroeg zijn broek weer op te trekken, waar natuurlijk best wat op af te dingen valt. Dat had ook anders gekund.

We hadden wel verwacht dat iemand iets in onze koffie gedaan had maar dat wij van niets wisten of dat Jan met de korte achternaam al het geld in eigen zak had gestoken. Zonder Mark van Bommel zagen we overal naakte wijven. In Irak ontplofte er een zelfmoordbommer. Voordat iemand er erg in had verwachtte niemand iets. Koningin Beatrix zag eruit alsof er een trein overheen was gereden. Connie Breukhoven riep dat het allemaal de schuld was van George Bush. Maar dat ging niet van een leien dakje. Dit leidde tot grote hilariteit of iemand had zijn slagersmes op de achterbank laten liggen. Anton Geesink probeerde een sigarenkistje te maken van een gitaar toen er een kreupele kameel langs Albert Heijn kwam doordat Jan-Peter en Alexander slaande ruzie hadden. Jan met de korte achternaam was met pornografisch materiaal in de weer dus maakte een excursie met grof geweld aangezien de luchthaven Schiphol rustig op zijn plek lag. Op de Mont Ventoux had niemand dat kunnen voorzien maar stonk het ontzettend. Dat was jammer.

3-10-2009 2.48 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties