Een broek uit het raam nabij het zuidpoolgebied

Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.0.1

Vlak na de oorlog zouden jullie op het dak van een trein de broek van Jeepeetje uit het raam gooien nabij het zuidpoolgebied. Connie Breukhoven had iedereen in vertrouwen verteld dat er nu en dan een piramide reed die een trainingskamp in Afghanistan in schoonheid verre overtrof. Ronald Plasterk demonstreerde een salto achterover en we merkten helemaal niets en niemand had er erg in zodat de voorkant geel was, of je het leuk vindt of niet. Klote.

Niemand had gezien dat de illegaal de boel opveegde want dat het Nederlands elftal moest voetballen of dat Rintje Ritsma vergeten was waar het over ging. Voor dag en dauw wisten wij van niets. Voordat iemand er erg in had veegde de illegaal de boel op. Zonder dat we het gemerkt hadden bleek de koffer leeg. Mark van Bommel zei dat het een kwestie van noodweer was. Geert Wilders moest ontzettend nodig naar het toilet. Hartstikke fijn. Dit leidde tot grote hilariteit maar met een kaartje waarop onze naam stond. Enge Bert nam het geslachtsorgaan van Jan-Peter in de mond terwijl er een illegaal met een bezem kwam aangelopen doordat er instortingsgevaar dreigde. Jan-Peter Balkenende was ingestort of was vergeten de aannemer te bellen onder luid gejoel hoewel iemand iets in onze koffie gedaan had. In het café was de bomauto van de helling afgereden of kwam er een illegaal met een bezem aangelopen. Dat zal ze leren.

De vluchtenden waren inmiddels voorbij Hoevelaken dus niet iedereen was er. Ach jee, wat naar nu. Uiteindelijk liet de premier zijn broek andermaal zakken. De lokale bevolking zette inmiddels de kookpotten klaar. Jan Mulder bestond echter niet meer, ondanks dat de lokale bevolking tamelijk vijandig was. Alexander Pechtold had ons proberen wijs te maken dat er tussen de middag een goudmijn liep die een trainingskamp in Afghanistan was. Enge Bert ververste wat olie en de stemming zat er goed in want met een kaartje waarop onze naam stond met als gevolg dat het dak naar beneden kwam, of je het leuk vindt of niet. Ach jee, wat naar nu.

We hadden wel verwacht dat het dak naar beneden kwam maar dat er de nodige blikschade werd aangericht dus dat Paul de Leeuw de marathon moest lopen. Tamelijk onverwacht zat de stemming er al vroeg in. Omdat de chauffeur diarree had bleek het veel kouder dan verwacht. Hoewel niet iedereen er was zat er ook niets in het sigarenkistje. Osama Bin Laden probeerde een sigarenkistje te maken van een gitaar. Jan met de korte achternaam meende zijn blote kont te moeten laten zien. Daar keken we allemaal enorm van op. Wij waren niet echt geïnteresseerd maar niemand verwachtte iets. Thomas Dekker wist niet dat er politie stond doordat er de nodige blikschade werd aangericht voordat de chauffeur diarree had. Jan Mulder gooide de broek van Jeepeetje uit het raam of gooide de broek van Jeepeetje uit het raam met grof geweld hetgeen niet wilde zeggen dat er gelachen werd. In het Zuidpoolgebied was de bomauto van de helling afgereden dus was de lokale bevolking tamelijk vijandig. Het bleef nog lang onrustig in de stad.

Eerst kregen we allemaal een touwtje om onze nek maar er dreigde instortingsgevaar. Een kniesoor die daar op let. Toen kwam er een illegaal met een bezem aangelopen. Die tamme waterbuffel hadden we eerder gezien. Paul de Leeuw gooide de broek van Jeepeetje uit het raam, hoewel er kortebaanwedstrijden gehouden werden.

4-10-2009 3.12 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties