‘Pedojaagster’ wordt ‘domeinensloopster’

Yvonne van Hertum was een zelfbenoemd ‘pedojaagster’. Wij hebben het op deze webzijde in dier voege wel eens over haar gehad.

Naar het zich laat aanzien, heeft zij inmiddels haar werkterrein verlegd. Zij houdt zich momenteel vooral bezig met pogingen domeinen van mensen die haar uit de lucht willen hebben uit de lucht te krijgen, als u begrijpt wat wij bedoelen. Soms lukt haar dat en dan is ze heel triomfantelijk: ‘Drie down, nog 2 te gaan.‘.

Het lijkt ons echter vechten tegen de bierkaai, want een nieuwe domeinnaam is, zoals mevrouw van Hertum zelf maar al te goed weet, makkelijk te verkrijgen en dan ben je binnen vijf minuten weer in de lucht, gemiddeld. De mensen van Dutchpredators.info hebben van dit fenomeen gebruik gemaakt en heetten nu Voddevanhertum.com. En neen, ze waren niet verkouden toen ze het aanmeldden, maar het is een woordspeling, begrijpt u wel?

Daar zijn we weer Mevrouw van Hertum‘, zeggen ze en daar lijkt ons geen woord van gelogen. Wij zijn benieuwd of mevrouw van Hertum nog een stukje gaat wijden aan genoemde nieuwe webzijde, maar misschien merkt ze het niet eens, want op dit moment heeft ze het nogal druk met het afzeiken, belasteren en bedreigen van ene Esther. Die twee zullen dus wel niet zo erg bevriend zijn, maar dat is ongetwijfeld een heel ander verhaal.

5-10-2009 11.49 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Juridisch, Loggers gelogd, Webzijden, Woordspelingen, Yvonne van Hertum

Er zijn 7 reacties op “‘Pedojaagster’ wordt ‘domeinensloopster’”

 1. Goed, dan waarschuw ik TD ernstig, want op de nieuwe site:
  http://www.voddevanhertum.com

  stond een ping back, waar de nieuwe site eigenaar Siti Khoiliyah opreageerde, maar er gebeurt nix.

  Eerlijkheidshalve moet Siti Khoiliyah erkennen dat zij nog weinig kaas heeft gegeten, van hoe “ping backs”
  werken.

  Maar ja, dan:
  Dan stuur je een mailtje naar de host van SKS, waarin je zegt dat je Koos Mooij heet en waar je ook toegeeft dat je Prem Ojas aka Jaap Stokker uit Nijmegen bent.

  * NOOT VAN DE TD: Deze reactie snappen wij niet helemaal. Of helemaal niet, als het u hetzelfde is. Als wij op genoemde pingback klikken, komen we hier terecht en meer hoeft er niet te gebeuren, dachten wij. EINDE NOOT *

 2. BavariaMatic says:

  Ik vraag me trouwens af waar van Hertum-Rabbie Yvonne haar “overwinningen” op baseerd?
  Teamleon zit bij Stopkinderhex.com, De Vrienden Van Matt bij Dutchpredators.info en Dutchpredators.info is alweer terug met een nieuwe webstek!
  Of bedoelt die maffe roddeltante soms dat er steeds meer sites bijkomen? Daar heeft ze dan wel gelijk in.
  Op haar laster en haat blogje, is het nu voor de hele wereld aanschouwelijk, hoe fout die Rotterdamse telefoonhijgster is. En dat is héél erg fout!
  Een lange tirade van laster en leugens, smaad en bedreiging, naar iedereen die ooit eens commentaar geleverd heeft op dat uitgerookt palingvel. Hierbij zonder scrupules misbruik makend van kinderen, gebreken en ziektes of ervaringen (zelf ooit misbruikt), van tegenstanders.
  Nogal logisch dat er dus mensen zijn die dit onmenselijk gedoe van die internet vervuilster gestopt willen zien.

 3. […] schreven wij: ‘ ‘Pedojaagster’ wordt ‘domeinensloopster’‘. Wij zeiden onder andere: […]

 4. Met dank voor uw uitleg over de ping…. echter alles tevergeefs, want:

  Langs deze weg delen wij mede dat de website http://www.voddevanhertum.com niet meer bestaat. Het is een leeg omhulsel dat enkel een redirect geeft naar deze nieuwe site http://www.dutchpredators.info. Er veranderd niet veel, hooguit dat wij wat scherper worden. Er staat een ander aan het roer, Arjan de Jager heeft weinig tijd in verband met zijn werk, hij blijft echter wel bij de redactie. Dit alles hebben wij te danken aan een leugenachtig persoon, een aandachtshoer die in Nederland gevlucht is. Siti Khoiliyah blijft onze woordvoerster zij zal instructies ontvangen van Arjan de Graaf.
  ———————————————————————————————–

  Maar wat ( http://www.voddevanhertum.com ) in het vat zit verzuurt niet, alleen nu is de ping verloren gegaan, nieuwe maken ?

 5. Of was het nu Arjan de Jager ???

 6. Mooi wark says:

  Ik zag dat Yvonne Rabbie elders al tante Tena wordt genoemd, heel goed gevonden. Want wat tante Tena blijkbaar niet begrijpt is dat ze voor iedere site die door haar toedoen op zwart gaat er ongeveer 3 voor terugkomen.

 7. […] wij geheel tegen onze gewoonte in gereageerd op het weblog van mevrouw van Hertum, u weet wel, die voormalige ‘pedojaagster’ die nu haar dagen vult met het redeloos schelden op alles en iedereen. Deze zo op het oog van […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties