Yvonne van Hertum vergist zich

Niemand zegt dat ik laf ben!, schreeuwt Yvonne van Hertum vandaag op haar nieuwe en o zo afwisselende blog. Dat leek ons sterk, dus hebben wij even gegoogeld op [“Yvonne van Hertum” laf] en ons bleek dat mevrouw van Hertum zich vergiste: er zijn aardig wat mensen die zeggen dat Yvonne van Hertum laf is.

Uit het stukje blijkt overigens dat ze vermoedelijk bedoelt te zeggen dat ze zichzelf een hele heldin vindt omdat ze met een valhelm op achterop een motorfiets heeft gezeten. Ze wil nu ook maar meteen haar motorrijbewijs gaan halen. Het is toch wat.

Hadden wij trouwens niet ergens gelezen dat ze geen cent te makken had? Waar gaat ze die motorrijlessen dan van betalen? Van het geld van de donaties aan stopkindersex.com misschien? Waar dat gebleven is, is immers nog steeds onduidelijk.

16-08-2009 18.10 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Loggers gelogd, Yvonne van Hertum

Er zijn 6 reacties op “Yvonne van Hertum vergist zich”

 1. Ome henk says:

  Je zakt steeds verder de stront in Iglo

  * NOOT VAN UW CAPTAIN: Agossie. EINDE NOOT *

 2. Nico says:

  Yvonne is laf, de lafste van de lafste, iemand die geen verantwoordelijkheid durft te nemen voor haar daden. Zo laf dat ze niet durft de consequenties van haar handelen onder ogen te zien. Laf, om de schuld van haar fouten en falen te erkennen, maar deze in de schoenen te schuiven van anderen.
  Laf om anderen het smerige werk, zoals bedreigingen, voor haar te laten opknappen. Denk maar aan het bedreigen met Hooligans, Hells Angels en andere afschrikwekkende groeperingen.
  Ja, Yvonne van Hertum is laf!

 3. Mijn beste Captain, Ome Yvonne Henk heeft wel gelijk!
  Hoe meer je je verdiept in het karakter Yvonne van Hertum, hoe dieper je in een stronthoop terecht komt.

  Ook wij kinderhexen waren en zijn “zwaar onder de indruk” van de “moed” van Yvonne van Hertum. Ze stapt achterop een Harley, uitgerekend een Harley! Motoren die erom bekend staan om lekker relaxt mee te cruisen, niks geen buikschuivend bochtenwerk en doodsverachtende snelheden.
  Het heeft de biker in kwestie dan ook moeite gekost, zo valt te lezen, Yvonne van Hertum zo ver te krijgen dat ze uiteindelijk maar achterop ging zitten. Zover dus de bewering “niet laf”. Nu ken ik veel mensen die, als ik ze een ritje aanbied, me nog niet laten uitpraten en al op de motor zitten voordat ik zelf de kans krijg.

  Aan Yvonne van Hertum heb ik twee vragen. Wat moet jij met een motorrijbewijs? Dat heb je niet nodig om in een Lexus rond te rijden. Komt dan direct de vervolgvraag, heb je die Lexus al opgehaald bij die dealer in België? Je weet wel, die Lexus waar je al maanden in rond reed, maar die door de een of andere “domme” dealer nog steeds op het i-net stond alszijnde “te koop”, die Lexus die bij die dealer in zijn showroom stond.
  http://teamleon.stopkinderhex.com/2008/12/04/stopkindersexcom-en-de-notulen/

 4. Tranenop4mei says:

  Speciaal voor Vonneponnetje, jouw baggerboekkie online laat mensen maar reageren daarop!
  http://tranenop4mei.blogspot.com/

  * NOOT VAN UW CAPTAIN: Deze was even blijven hangen in het spamfilter: blogspot.com valt onder de verboden woorden, zodoende. EINDE NOOT *

 5. Arnold says:

  Ik heb deze reactie geplaatst op stopkindersex maar ik denk niet dat hij doorgelaten wordt daarom plaats ik hem op diverse sites.

  Reactie op dit artikeltje:
  http://www.stopkindersex.com/?p=9592&cpage=1#comment-9076

  Als Léon P. een pedoseksueel is, waarom staat hij dan niet bij dutchpredators? Als Yvon bewijzen heeft moet ze die aan de politie geven, die pakken hem dan wel op. Maar ik heb nog geen bewijs gezien dat dit zo is. En toch brandmerkt u deze Léon P. op uw site! Ik vind dit niet zo netjes van u. Ik ben ook actief op FOK! en heb daar niets gezien van deze Léon P. die kinderporno verspreid heeft, zoals Yvon beweert. Ook het artikel in De Limburger is geen bewijs voor deze beschuldiging. Ik vind dan ook dat u uw boekje nu ver te buiten gaat! Ik ben bekend met uw censuurbeleid en zal deze reactie ook op andere sites plaatsen. Wat u nu doet is te gek voor woorden!

 6. Arnold says:

  Mijn reactie is doorgelaten met commentaar.
  Ik quote:
  “RED: Berichten voor Yvonne kunt u op haar eigen site kwijt: http://www.yvonnevanhertum.com/
  Wij vinden het op zijn minst, hoogst merkwaardig dat P. anti-pedofielensites van het internet wil hebben. Waarom zou hij dat willen denkt u?”

  Ik heb daarop gereageerd met:

  Ik reageer hier en niet op de site van Yvon omdat u het artikel hier plaatst. Mijn reactie is dan ook niet aan Yvon maar aan u gericht. Deze site strijd toch tegen kindermisbruik en niet de site van Yvon? Ik kan mij wel voorstellen waarom iemand dit soort van sites van het internet af wilt hebben. Ik hoef dan maar alleen naar uw artikeltje te kijken waarin u zonder bewijs iemand beschuldigd. Waarom Léon P. antipedofielensites van het internet af wilt hebben weet ik niet maar is geen reden beschuldigingen te uiten zoals u hier doet. Dit wat u nu doet heeft niets met de bestrijding van kindermisbruik te maken maar is vuilsprekerij van u.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties