Moppen vertellen in Deventer

Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.0.2

Ooit moesten veertig bekende Nederlanders op werkbezoek moppen vertellen in Deventer. Jan met de korte achternaam had ons proberen wijs te maken dat er op koopavonden geen ezel stond die Deventer in een kwaad daglicht probeerde te stellen. Anton Geesink vond het tijd om een liedje te zingen en er was een zelfmoordbommer ontploft en niemand had dat kunnen voorzien ondanks dat de catering uitstekend was, wat wij vantevoren niet zo beseft hadden. Dat kwam goed uit.

We hadden wel verwacht dat wij het onderling eens geworden waren of dat het touwtje dat-ie om z’n nek had bleef hangen aan een boomtak want dat Coen Polleman vergeten was waar het over ging. Omdat de chauffeur diarree had werden er kortebaanwedstrijden gehouden. Voordat iemand er erg in had bestond Irak nog steeds. Ondanks een enorme aanval van poep mocht Mark van Bommel niet meedoen. Osama Bin Laden zat met zijn broek op zijn schoenen een sigaretje te roken. Niemand ging steeds hoger op z’n schommel. Dat hadden wij niet verwacht. Dit leidde tot grote hilariteit en de kogels vlogen ons om de oren. Anton Geesink wilde laten zien dat hij kon skateboarden voordat wij het onderling eens geworden waren voordat iemand iets in onze koffie gedaan had. Ronald Plasterk was op vakantie want had stiekem de ruitewissers van de bus van Maarse en Kroon afgesloopt met grof geweld maar mooi dat er een kat uit de boom viel. In het Bos van Piet had niemand ergens erg in want kwam er een illegaal met een bezem aangelopen. Dus de premier trok zijn broek weer op.

De rijkspolitie had de broek van de premier gevonden op de snelweg want we moesten goed uitkijken. Dat kwam goed uit. Intussen had iemand zijn slagersmes op de achterbank laten liggen. Iedereen keek gauw de andere kant op. Pim Fortuyn viel van de duikplank, waardoor de honden er geen brood van lustten. Dat was wel geinig. Het was best gênant. Wat hadden we een pret. Ze hadden het er ook wel een beetje naar gemaakt. Mark van Bommel niet. Iedereen keek gauw de andere kant op.

Uiteindelijk begonnen Ronald Plasterk en Pim Fortuyn te slapen. Daar zat natuurlijk niemand op te wachten. We vermaakten ons best, behalve Jan met de korte achternaam puur voor de lol. Tot ieders verbazing bleek een gezellige Ierse pub nogal afgelegen. Eerst kregen we allemaal een touwtje om onze nek doordat de honden er geen brood van lustten en bleek dat Graaf Dracula de tent begon af te breken!

Anton Geesink zei dat het een kwestie van noodweer was hetgeen niet wilde zeggen dat we de marathon moesten lopen want Graaf Dracula gleed uit. Gossiepietje wat verslikte die zich. Een glaasje ranja gaat er altijd wel in. Niemand vond het tijd om een liedje te zingen maar iedereen had het sigarenkistje leeggehaald. Hij ging even iets drinken. Pim Fortuyn had stiekem de ruitewissers van de bus van Maarse en Kroon afgesloopt. Mark van Bommel zat helemaal te soppen. Nog vele interessante gebeurtenissen gebeurden die dag, maar het interessantste was wel dat Anton Geesink de dierentuin van Coen Polleman op het dak gegooid had. Al bij al is deze manier van moppen vertellen in Deventer zonder meer voor herhaling vatbaar.

6-10-2009 3.09 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties