Dutchpredators.info weer in de lucht

Balthasar

Balthasar

Gisterochtend schreven wij: ‘ ‘Pedojaagster’ wordt ‘domeinensloopster’‘. Wij zeiden onder andere:

Het lijkt ons echter vechten tegen de bierkaai, want een nieuwe domeinnaam is, zoals mevrouw van Hertum zelf maar al te goed weet, makkelijk te verkrijgen en dan ben je binnen vijf minuten weer in de lucht, gemiddeld. De mensen van Dutchpredators.info hebben van dit fenomeen gebruik gemaakt en heetten nu Voddevanhertum.com. En neen, ze waren niet verkouden toen ze het aanmeldden, maar het is een woordspeling, begrijpt u wel?

Daar zijn we weer Mevrouw van Hertum‘, zeggen ze en daar lijkt ons geen woord van gelogen.

Mevrouw van Hertum sputterde op haar eigen o zo afwisselende bleghje nog wel:

Trouwens de nieuwe website waar jij reclame voor maakt, want het is allemaal tegen mijn persoon is het niet, daar is ook al melding van gemaakt. Dus zal ik waarschijnlijk binnenkort kunnen zeggen 5 down nog 1 te gaan.

Een misrekening, naar ons zojuist gebleken is. Dutchpredators.info is weer in de lucht. En van de geest van Balthasar hebben wij vernomen dat mevrouw van Hertum het inmiddels stevig aan de stok heeft met een fotograaf wiens auteursrecht zij maar willens en wetens blijft schenden. Maar ach, het houdt haar van de straat, zullen we maar zeggen.

6-10-2009 1.12 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Beesten in het nieuws, Juridisch, Loggers gelogd, Webzijden, Yvonne van Hertum

Er heeft iemand gereageerd op “Dutchpredators.info weer in de lucht”

  1. Sukkeltje says:

    Oh Oh, jullie maken reclame voor een site die dat rochelende vieze vrouwtje te kakken zet. Pas maar op, jullie zijn dan ook de lul, want in Yvonne van Hertum’s hoofd mag je alleen lof over haar uiten. Dus niet praten over die sekslijn waar ze minderjarigen kinderen doorverbond met vieze praatjes, niets over de huurders vereniging waar ze geld (geen) geld heeft gestolen, maar wel is verwijderd ivm met een leeg geld kluisje, niet over het feit dat ze gevlucht is naar België om de belasting te ontduiken, niet over het feit dat ze zelf kinderporno bezit en verspreidt, niet over stichtingen die niet bestaan, maar wel een paypal account hebben die op haar rekening uitkomt. En al helemaal niet over iedereen die ze belasterd als je daar wel over spreekt.

    Oh en ik weet dat Yvonne, het vieze rochelende palingvel, van Hertum dit leest, dus hier bij: Goedemorgen Yvonne, begint je donderdag ook zo lekker als je woensdag? Vies wijf.

    * NOOT VAN UW CAPTAIN: Neen hoor, wij houden onze mond wel. We vragen er zelfs niet meer naar. EINDE NOOT *


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties