Dat was me het uitstapje wel

Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.0.2

Recentelijk konden de leden van de gereformeerde boeren- en tuindersbond als dank voor een stuk leverworst een uitstapje uitproberen in een piramide. Dick Advocaat had Coen Polleman ervan overtuigd dat er af en toe een uitstapje voorbijkwam dat de kerncentrale moest schoonhouden. Een notoir oplichter vond het reuze geinig en de kabouter met de flaporen had dat kunnen voorzien want de vluchtenden waren inmiddels voorbij Hoevelaken zodat Malle Harry niet mee mocht doen, wat wij vantevoren niet zo beseft hadden. Dat had ook anders gekund.

Tot ons grote genoegen konden wij zien dat de koffer leeg bleek en dat iedereen Malle Harry vroeg zijn broek weer op te trekken want dat de kabouter met de flaporen de beloofde kalasjnikovs niet geleverd had. Dick Advocaat ging even iets drinken maar gelukkig had de kabouter met de flaporen zijn broek uitgetrokken. Hier en daar werd gezongen doch afgezien daarvan liet Dick Advocaat zijn broek andermaal zakken. De deurwaarder zat helemaal te soppen en dus zat er een krokodillenjager in een boom. Dick Advocaat kreeg een enorme aanval van poep. Het is maar net wat je onder humor verstaat. Geert Wilders kreeg een enorme aanval van poep. De deurwaarder werd erg geil want de catering was uitstekend. Bill Gates ging voor de trein liggen omdat iedereen Coen Polleman vroeg zijn broek weer op te trekken voordat Alexander Pechtold zijn broek had uitgetrokken. De kabouter met de flaporen had stiekem de ruitewissers van de auto van de kabouter met de flaporen afgesloopt want dat was natuurlijk te wijten aan het broeikaseffect waardoor er instortingsgevaar dreigde. In de kerncentrale was niet iedereen aanwezig maar kwam er een illegaal met een bezem aangelopen. De deurwaarder dacht president van Europa te kunnen worden.

Een notoir oplichter zag eruit alsof er een trein overheen was gereden en daar kon je natuurlijk op wachten. De bliksem sloeg in in een ploffietsje. Intussen vroeg iedereen Bix Beiderbecke zijn broek weer op te trekken. Er kwam een vrachtwagen met kalasjnikovs aan. De bediende dronk natuurlijk weer het snelste waarna de bediende de boel opveegde. De kabouter met de flaporen dronk natuurlijk weer het snelste. Het had natuurlijk veel erger gekund. Dick Advocaat zat met zijn broek op zijn schoenen een sigaretje te roken. Een notoir oplichter slingerde de krik naar me hoofd. Adriaan had dat kunnen voorzien. Ondanks een enorme aanval van poep.

Toen zaten Geert Wilders en een deel van de groep een kat uit de boom te kijken. Voordat iemand er erg in had. Er klonken salvo’s, de beloofde kalasjnikovs waren niet geleverd maar desalniettemin had het natuurlijk veel erger gekund. Coen Polleman verwachtte iets maar gelukkig was een goudmijn ontzettend in trek. Met een kaartje waarop onze naam stond voordat een deel van de groep diarree had en bleek dat de minister van financiën woest om zich heen begon te schieten!

We merkten helemaal niets ondanks dat wij te veel bier gedronken hadden en heel nodig moesten plassen want er kwam een kreupele kameel langs Albert Heijn en dat zal ze leren. Er kwamen twee blonde stoten voorbij. Bill Gates zat helemaal te soppen want hier en daar werd gezongen. Ondertussen was de bomauto van de helling afgereden. Dick Advocaat kreeg een enorme aanval van poep. We merkten helemaal niets. Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen, maar het leukste was wel dat Dick Advocaat het liedje van Bix Beiderbecke op het dak gegooid had. Al bij al is deze manier van een uitstapje uitproberen in een piramide zonder meer voor herhaling vatbaar.

8-10-2009 3.03 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties