Stopkinderseks.com? Admin? Wie is dat nu weer?

Wij zijn er nog steeds niet achter wat een ip-vanger is, maar we weten ook niet meer zo zeker of we er wel eentje willen hebben. Wij hebben immers onze eigen internettoezichthouder die vierentwintig uur per dag naar zijn beeldscherm zit te turen en ons op de hoogte stelt zodra hij iets grappigs meent te zien.

Vandaag stuurde hij ons een screenshot waaruit volgens hem bleek dat er iemand vanaf de administratiepagina van Stopkinderseks.com op ons log terechtgekomen was, en wel bij het stukje ‘Stop Kindersex maakt spectaculair domme fout‘.

Onze internettoezichthouder zegt (of liever gezegd mailt, want om anatomische redenen is praten niet zijn sterkste kant, doch dit terzijde):

Stopkinderseks.com is a domain controlled by two nameservers at dutchpredators.org. They are on the same IP network. Incoming mail for stopkinderseks.com is handled by one mailserver at com. Stopkinderseks.com has one IP number , but the reverse is servert.dutchpredators.org. Stopkindersex.com, dutchpredators.org, yvonnevanhertum.com and servert.dutchpredators.org point to the same IP and also shares nameservers. Www.stopkindersex.com and www.yvonnevanhertum.com point to the same IP. Stopkinderseks.com use this as a mailserver. ns4.dutchpredators.org and ns2.dutchpredators.org share nameservers with this domain.

Waarom dat dan weer in het Engels moet, ontgaat ons, maar ach, als de inhoud maar begrijpelijk is, niet?

Maar genoeg geluld: hier is het screenshotje, met ip-adres 77.167.183.51 in de hoofdrol. Is dat lachen, of is dat lachen? En omdat hij zo mooi is, zetten we er nogmaals de foto met onderschrift van onze internettoezichthouder bij.

De admin van Stopkinderseks.com heeft kennelijk ip-adres 77.167.183.51

De admin van Stopkinderseks.com heeft kennelijk ip-adres 77.167.183.51

Onze internettoezichthouder: duidelijk geen blinde baviaan met een zonnebril die de godgansche dag met zijn reet naar het beeldscherm aan zijn taas zit te trekken.

Onze internettoezichthouder: duidelijk geen blinde baviaan met een zonnebril die de godgansche dag met zijn reet naar het beeldscherm aan zijn taas zit te trekken.

8-10-2009 11.42 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Beesten in het nieuws, Computerij, Webzijden, Yvonne van Hertum

Er zijn 5 reacties op “Stopkinderseks.com? Admin? Wie is dat nu weer?”

 1. BavariaMatic says:

  Wat is dat nu? Weer datzelfde IP-adres!
  En maar tegen jan en alleman (rechters, politie en media incluis) verkondigen dat ze slechts “woordvoerster” is.

 2. OMG says:

  Het is zelfs op TV vastgelegd dat Yvonne Rabbie, evt. van Hertum ook als Admin door het leven gaat.

  Op 6 februari 2009 verscheen Yvonne in de uitzending van Eénvandaag met de naam “Gegevens Nederlandse pedofielen online” Hier laat Yvonne haar pc zien terwijl ze is ingelogd als Stopkindersex Admin.

  http://www.stopkinderhex.com/2009/08/30/yvonne-van-hertum-stopkindersex-deel-2

  http://player.omroep.nl/?aflID=8829970

 3. […] Bij gebrek aan zulks vroegen wij ons af, Stopkinderseks.com? Admin? Wie is dat nu weer? […]

 4. Naar aanleiding van uw artikel hebben wij onze TeamViewer eens geactiveerd, die doet bijna evengoed zijn werk als uw internettoezichthouder:

  http://www.dutchpredators.info/2009/10/helaas-hebben-wij-geen-blinde-baviaan-met-een-zonnebril/

 5. […] aap en Dutchpredators.info wordt vriendelijk bedankt. Voor alle duidelijkheid plaatsen wij hier nogmaals de foto van onze toezichthouder. Onze internettoezichthouder: duidelijk geen blinde baviaan met een […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties