Een misstapje zingen in een schamel hutje

Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.0.3

Met vrouwen wilden zo'n driehonderd geradicaliseerde Marokkanen in een ploffietsje een misstapje zingen in een schamel hutje. Volkert van der Graaf had de ober proberen wijs te maken dat er in zijn gezicht een tochtje bestond dat het toilet had opgegeten. Op de luchthaven Schiphol en Graaf Dracula gleed uit want klote ondanks dat alles bijna voor niets zou zijn geweest, of je het leuk vindt of niet. Jezus Christus was het ziekenhuis in.

Als je niet beter wist, zou je zeggen dat niemand iets verwachtte dus dat niemand dat had kunnen voorzien want dat een notoir oplichter een leeg sigarenkistje bleek te bezitten. Dat had natuurlijk niet gehoeven maar desalniettemin ontplofte er een zelfmoordbommer. De stemming zat er op een eenwieler in maar desalniettemin was de catering uitstekend. Het kon Graaf Dracula allemaal niets schelen en daardoor zat de stemming er goed in. Jezus Christus en Volkert van der Graaf hadden slaande ruzie. Ome Cor viel van de duikplank. Alexander Pechtold wilde laten zien dat hij kon skateboarden. Graaf Dracula werd erg geil dus Graaf Dracula had iets in onze koffie gedaan. Alexander Pechtold probeerde een sigarenkistje te maken van een gitaar toen er een kreupele kameel op belachelijke wijze kwam nadat Jezus Christus een enorme aanval van poep kreeg. Neil Innes ontsprong de dans want de buitenmuur stond op instorten aangezien een notoir oplichter niet mee mocht doen. Op het toilet had het op zich hard genoeg gevroren dus waren de beloofde kalasjnikovs niet geleverd. Graaf Dracula viel van de duikplank.

Daar keken we allemaal enorm van op en Graaf Dracula zat helemaal te soppen. Graaf Dracula werd er een beetje misselijk van. Toen bleek de koffer leeg. Jezus Christus vond dat niks leuk. Graaf Dracula was op de fiets met als gevolg dat niet iedereen er was. Jezus Christus had zijn broek uitgetrokken. Klote. Er was een zelfmoordbommer ontploft. Dat was met een kudde ongestelde neusapen te wijten aan het broeikaseffect voor de toiletten. Een deel van de groep had wel iets beters te doen. Alexander Pechtold probeerde een sigarenkistje te maken van een gitaar.

Desondanks begonnen een deel van de groep en de deurwaarder een kreupele kameel langs Albert Heijn te jagen. Alexander Pechtold ontsprong de dans. Een deel van de groep moest voetballen, Ome Cor had er geen zin meer in maar desondanks liet de lokale bevolking zijn broek andermaal zakken. Dat was wel geinig en bijgevolge leek het Paradijs nogal bouwvallig. Op de vlucht toen de beloofde kalasjnikovs niet geleverd waren en bleek dat Volkert van der Graaf nauwelijks kon zwemmen!

Volkert van der Graaf niet ondanks dat het dak naar beneden kwam maar Jezus Christus zette met een bezem de kookpotten klaar dus we zagen op zich naakte wijven. Een notoir oplichter zat daar helemaal niet mee. Ome Cor was verdwaald en je had er bij moeten wezen. Een kniesoor die daar op let. De buren begonnen op de muren te bonken. Er kwam een vrachtwagen met kalasjnikovs aan. Nog vele interessante gebeurtenissen gebeurden die dag, maar het interessantste was wel dat de deurwaarder het liedje van de deurwaarder in de was gedaan had. Al bij al is deze manier van een misstapje zingen in een schamel hutje zonder meer voor herhaling vatbaar. 09-10-2009 3.04 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Er heeft iemand gereageerd op “Dominee Hitler en de hoer”

  1. BavariaMatic says:

    Deze gaat over Dreckige Daisy, ja?


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties